Loopbaancoaching

De persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers draagt in belangrijke mate bij aan de vitaliteit van uw organisatie. Wanneer uw medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie, zijn ze gemotiveerder, zelfbewuster en presteren zij beter.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden:

 

 • Professionele coaching
  Bevordert goede prestaties van uw medewerkers, sterkere betrokkenheid van hen bij uw organisatie en daarmee hun optimale inzetbaarheid. Het ontwikkelen van kwaliteiten staat daarbij centraal.
 • Coaching bij het functioneringsgesprek
  Een functioneringsgesprek biedt inzicht in de competenties en ontwikkeling van uw medewerkers en geeft richting aan de verdere carrièremogelijkheden. Met behulp van persoonlijkheids- en intelligentie testen is het mogelijk een actieve loopbaanplanning te ontwikkelen.
 • Persoonlijke coaching
  Stimuleert medewerkers om zich zowel privé als op het werk te ontplooien en de eigen doelen te bereiken. Het persoonlijk welzijn heeft immers veel invloed op het professionele leven.
 • Preventieve coaching
  Een koersonderzoek dat helpt voorkomen dat uw medewerkers vastlopen. Het onderzoek geeft inzicht in de kwaliteiten en aandachtspunten van uw medewerkers en biedt hen de mogelijkheid om tijdig (bij) te sturen in de loopbaan.
 • Arbeidsbemiddeling, outplacement, 2e spoortrajecten
  De juiste man of vrouw op de juiste werkplek houdt in, dat vanuit de medewerker en diens kwaliteiten gezocht wordt naar een passende werkplek.
Share