Over ons

Selmani Work Solutions is een landelijk werkende organisatie op het gebied van loopbaancoaching, re-integratie en outplacement. Wij werken in opdracht van gemeenten, overheden en het bedrijfsleven en bieden een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak voor re-integratie, ziekteverzuimbegeleiding en outplacement.

De combinatie van scherpe coaching, serieuze bemiddeling en een actieve kennis van de regionale arbeidsmarkt maakt ons succesvol. Bij ons geen eindeloze trajecten, wij weten precies wat er nodig is om een werkzoekende in beweging te brengen. Binnen een periode van zes maanden is een werkzoekende over het algemeen bij ons weer aan het werk. Onze opdrachtgevers weten ons met name te vinden door onze prettige manier van samenwerken, gedrevenheid en het boeken van succesvolle resultaten.

Onze werkwijze is persoonlijk en intensief. Wij maken er echt werk van. Wij werken met aandacht voor mensen en haalbare doelstellingen. Daarbij rapporteren wij actief over de voortgang van onze trajecten, zodat u altijd op de hoogte blijft.

Op onze website treft u een overzicht aan van onze diensten. Wij gaan graag een plezierige en succesvolle samenwerking met u aan!

Share