Aanbod

Loopbaan APK

Wil je weten hoe je ervoor staat in je loopbaanontwikkeling en heb je behoefte aan een persoonlijk aanbod?
Doe dan de APK-check en krijg direct inzicht in je arbeidsmarktpositie!

Overzicht van diensten

Dit aanbod is zowel voor particulieren als opdrachtgevers van toepassing en wordt op maat aangeboden.

Loopbaanbegeleiding is een intensief en creatief proces. Vragen over je loopbaan gaan namelijk over wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee wilt bereiken. We starten met het onderzoeken van je kwaliteiten, vaardigheden, wensen en verlangens en maken vervolgens de vertaalslag naar concrete beroepsmogelijkheden die aansluiten bij jouw profiel. Daarnaast stellen we vast wat je nodig hebt aan coaching, begeleiding en bemiddeling om je loopbaandoel te bereiken. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van diverse loopbaanbegeleidingsinstrumenten zoals: persoonlijkheidstesten, assessments en onderzoek op het gebied van zingeving en vitaliteit.

Met een re-integratie traject bieden we jou persoonlijke en intensieve begeleiding op maat om je weer op een nieuw (werk)spoor te brengen. Je krijgt de juiste handvatten en inzichten om een nieuwe richting in te slaan. Dit doen we door middel van een grondige voorbereiding en een analyse van de arbeidsmogelijkheden die passen bij jouw ontwikkeling. Aansluitend kan het onderdeel bemiddeling, jobmarketing en/of jobhunting worden gestart.

Het leven zit vol verassingen en gaat niet altijd zoals we willen. Het is dus volstrekt normaal om regelmatig stil te staan bij wat zich voordoet in je leven. Met Personal Coaching neem je weer de regie over je leven en kijk je wat er echt aan de hand is. Zijn het tegenslagen op privé, persoonlijk en of en/of professioneel gebied of loop je steeds vast in onprettige emoties, negatieve ervaringen en of hardnekkige overtuigingen uit het verleden? Dit is namelijk precies waar Personal Coaching over gaat.

Bij het verplicht verlaten van een organisatie spelen verschillende belangen een rol. Vaak is er ook sprake van tijdsdruk. Toch is het belangrijk dat er zorgvuldig gekeken wordt naar de belangen van zowel werkgever als werknemer. Een volgende loopbaanstap bepalen vraagt om aandacht, creativiteit en structuur. Waar ligt de belangstelling, wat zijn de kansen en bedreigingen? Wil de werknemer een vergelijkbare functie, een totaal andere richting inslaan of is er ruimte voor het zelfstandig ondernemerschap?

Arbeidsbemiddeling gaat steeds meer over het herkennen van specifieke eigenschappen, kwaliteiten en potentie van mensen. Dit is essentieel om mensen in een passende functie of organisatie te kunnen plaatsen. Dit betekent enerzijds effectief meedenken met organisaties over de vereisten van het profiel en de verwachtingen die zij hebben qua deskundigheid en persoonlijkheid van de juiste vrouw of man. Anderzijds adviseren wij sollicitanten in het komen tot een passende, uitdagende en duurzame match.

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun werknemers hebben de toekomst. Werknemers willen nu eenmaal graag bij organisaties werken waar ze zich thuis voelen in de bedrijfscultuur, gewaardeerd worden door hun leidinggevende en voldoende doorgroeimogelijkheden hebben. Toch lukt het de meeste organisaties niet om structureel beleid hiervoor te maken en blijft het bij kleinschalige of losse interventies. De focus ligt vooral op het voorkomen van ziekteverzuim en op de ontwikkeling, training en/of scholing van werknemers. Wil je als werkgever aantrekkelijk blijven voor nieuwe aanwas dan zul je creatief moeten zijn, buiten de gebaande paden treden en je verbeelding laten spreken. De kunst is om duurzame inzetbaarheid zo in te richten binnen je organisatie dat je er niet meer om heen kunt en het één van de speerpunten van de organisatie wordt.

SWS biedt jou ook de mogelijkheid om vanuit je eigen omgeving antwoord te krijgen op prangende loopbaanvragen. Online coaching, een grondige C.V.-check of polsen hoe het staat met jouw loopbaanontwikkeling? Dat kan gewoon online!

Ervaringen en Partners

“Hannan is een ervaren loopbaanbegeleider die in vrij korte tijd het talent van mensen weet aan te spreken en impact maakt met haar persoonlijke manier van coachen."

MACHTELD KOLTHOF-SCHAAY

HR & Mobiliteitsadviseur
Gemeente Gouda
"SWS is een effectieve en betrouwbare samenwerkingspartner van ons op het gebied van loopbaanbegeleiding en re-integratie 2e spoor."

ERICA IMMERZEEL

P&O adviseur
Feadship
"Al enige tijd werken wij zeer prettig samen met Selmani Work Solutions. Een bureau dat staat voor haar afspraken, met je meedenkt en eerlijk is in haar adviezen."

GRETHA VEERMAN

HR Manager
Rietlanden Terminals BV
"De gemeente Amsterdam is zeer tevreden over de samenwerking met Selmani Work Solutions wegens hun professionaliteit in combinatie met hun expertise."

MICHEL KANTERS & MARJA BIJLSMA

Projectleider Jeugdwerkloosheid & Beleidsmedewerker Werk & Participatie
Gemeente Amsterdam

Selmani Work Solutions

info@selmaniworksolutions.com
KvK-Nummer: 55120261

Adresgegevens

Bezoekadres 1
Slotermeerlaan 69 B2
1064 HA Amsterdam

Bezoekadres 2
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Volg ons op social media

Selmani Work Solutions © 2020. All rights reserved.

TOP