Bedrijfsmindfulness

Bedrijfsmindfulness

Een bedrijfsmindfulness programma zorgt voor een meer ontspannen en positieve sfeer binnen een organisatie. Het reikt organisaties en werknemers handvatten aan om de eigen leefstijl (omgang met stress en tegenslag) onder de loep te nemen en bewust te worden van de inzichten en keuzemogelijkheden die gaandeweg ontstaan, om de stresserende taken of activiteiten in de basis anders te doen en of los te laten.

Wat is het?

Een bedrijfsmindfulness programma wordt op locatie gegeven en kan aan het begin of aan het eind van de dag worden verzorgd. Het programma bestaat uit acht wekelijkse sessies waarbij er stil wordt gestaan bij wat mindfulness inhoudt, welke voordelen je daarvan hebt en hoe je dit kunt implementeren in het dagelijks leven om een betere privé- en werkbalans te vinden en te behouden.

Contact

Voor wie is het?

Voor werkgevers en werknemers die de meerwaarde inzien van een mentale, emotionele en fysieke balans tussen de werk en privé activiteiten en daarin willen investeren.

Wat mag je verwachten?

Een bedrijfsmindfulness programma kan op maat en op locatie worden verzorgd. Een mindfulness docent en coach verbonden aan onze organisatie verzorgt de ochtend of de middagtraining in maximaal 30 minuten. Op verzoek kan de duur van een sessie verlengd worden. Van de deelnemers vraagt dit dus hooguit een halfuur investering. Het rendement is uiteraard vele malen groter! Vanuit een dergelijk programma kan eventueel individuele coaching worden aangeboden indien daar behoefte aan is.

Selmani Work Solutions

info@selmaniworksolutions.com
KvK-Nummer: 55120261

Adresgegevens

Bezoekadres 1
Slotermeerlaan 69 B2
1064 HA Amsterdam

Bezoekadres 2
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Volg ons op social media

Selmani Work Solutions © 2020. All rights reserved.

TOP