Burn-out / Bore-out preventie

Burn-out / Bore-out preventie

Burn-out preventie blijkt effectief te zijn wanneer mensen inzicht hebben in hun persoonlijke inzetbaarheid en er aandacht is voor hun ontwikkeling. Mensen raken opgebrand wanneer zij lange tijd achtereen hun eigen behoeften en wensen onderdrukken en/of de signalen die hun lichaam aangeeft stelselmatig negeren. Zij raken in die zin hun autonomie kwijt, gaan te lang over de eigen grenzen heen en raken uit balans. Van een burn-out herstellen is vaak een lange pijnlijke weg en gaat met vallen en opstaan. Werknemers die gestimuleerd worden in hun persoonlijke groei en ontwikkeling beschikken over een hogere mate van autonomie en zijn beter bestand tegen burn-out en/of stressklachten.

Wat is het?

Het versterken van werknemers in hun persoonlijke groei en ontwikkeling maakt ze beter bestand tegen een burn-out situatie of stressklachten. Ze zijn bewuster van hun inzetbaarheid, kennen hun kwaliteiten en valkuilen en kunnen beter omgaan met grenzen tussen werk en privé.

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun werknemers, plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Mensen zullen langer gezond en gemotiveerd doorwerken, ook wanneer de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt.

Contact

Voor wie is het?

Voor werknemers die zicht willen in hun inzetbaarheid en productiviteit of zich in persoonlijk en professioneel opzicht verder willen ontwikkelen. Voor werkgevers die werk willen maken van duurzame inzetbaarheid en aandacht hebben voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van hun werknemers. Als werkgever laat je daarmee ook zien dat je goed werkgeverschap belangrijk vindt.

Wat mag je verwachten?

Naast individuele coaching bieden wij ook groepsgewijze begeleiding en training aan werknemers en teams binnen organisaties die sterker, effectiever en productiever willen worden in hun (werk)leven. Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen die de inzetbaarheid van werknemers vergroten.

  • Training vergroten zelfsturend vermogen
  • Training werkgeluk
  • Training effectief communiceren
  • Training timemanagement
  • Training assertiviteit
  • Training balans in werk en privé
  • Training vergroten mentale belastbaarheid
  • Training omgaan met emoties

Selmani Work Solutions

info@selmaniworksolutions.com
KvK-Nummer: 55120261

Adresgegevens

Bezoekadres 1
Slotermeerlaan 69 B2
1064 HA Amsterdam

Bezoekadres 2
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Volg ons op social media

Selmani Work Solutions © 2020. All rights reserved.

TOP