Competentie-ontwikkeling

Competentie-ontwikkeling

Competentie ontwikkeling is gericht op het uitvergroten van specifieke competenties in relatie tot een functie. Enkele belangrijke voorbeelden zijn: een proactieve houding, verantwoordelijkheid nemen en jezelf manifesteren. De coaching vraag is daarom in de basis altijd werk gerelateerd. Echter, in de coaching sessies kunnen diverse levensgebieden aan de orde komen.

Wat is het?

Vaak gaat het bij competentie ontwikkeling om het verkrijgen van inzicht in sterke en minder sterke punten, het onderzoeken van een eigen stijl en het benoemen van je eigen meerwaarde. Het vergroot de grip op je eigen handelen waardoor je beter in staat bent je doelen te behalen. Met een opmaat gesneden traject kun je je competenties ontwikkelen en zo je persoonlijke effectiviteit vergroten.

Contact

Voor wie is het?

Competentie ontwikkeling is voor werknemers en professionals die zich (verder) willen ontwikkelen en de regie willen nemen over hun eigen loopbaan en leven.

Wat mag je verwachten?

In een aantal persoonlijke begeleidingsgesprekken werk je samen met je coach aan jouw doelstellingen. Er wordt onder andere gewerkt aan het ontdekken van nieuwe inzichten, ontwikkelen van zelfstandigheid en activiteit die bijdragen aan jouw groeiproces. Er wordt gebruik gemaakt van diverse coach-instrumenten die aansluiten bij jouw profiel en situatie.

Selmani Work Solutions

info@selmaniworksolutions.com
KvK-Nummer: 55120261

Adresgegevens

Bezoekadres 1
Slotermeerlaan 69 B2
1064 HA Amsterdam

Bezoekadres 2
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Volg ons op social media

Selmani Work Solutions © 2020. All rights reserved.

TOP