E-coaching

E-coaching

E-coaching helpt je om op een professionele, persoonlijke en prettige manier stil te staan bij je huidige loopbaanontwikkeling en vooruit te kijken naar de toekomst. De begeleiding wordt digitaal aangeboden waardoor je de mogelijkheid hebt om zonder reistijd, zonder files en wanneer het jou uitkomt persoonlijk advies te krijgen.

Wat is het?

E-coaching is een tool waarbij wij jou op afstand kunnen begeleiden. We plannen hiervoor een afspraak in wanneer het jou uitkomt om middels een videogesprek al jouw vragen te bespreken.

Contact

Voor wie is het?

E-coaching is een uitkomst voor iedereen die het gevoel heeft qua persoonlijke of professionele ontwikkeling onvoldoende uit de verf te komen. De laagdrempelige digitale begeleiding helpt om te bepalen welke keuzemogelijkheden je hebt en/of je op de juiste weg bent.

Wat mag je verwachten?

Met E-coaching krijg je direct antwoord op een prangende vraag die je bezighoudt op het gebied van je loopbaanontwikkeling. Soms is dat voldoende om weer verder te komen. Indien je meer ondersteuning nodig hebt dan kun je besluiten om tot persoonlijke coaching over te gaan. Een E-coaching sessie varieert van 15 - 30 minuten tot een uur. De ervaring leert ons dat zo’n korte en aandachtige sessie effectief is omdat je snel tot de kern komt.

Selmani Work Solutions

info@selmaniworksolutions.com
KvK-Nummer: 55120261

Adresgegevens

Bezoekadres 1
Slotermeerlaan 69 B2
1064 HA Amsterdam

Bezoekadres 2
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Volg ons op social media

Selmani Work Solutions © 2020. All rights reserved.

TOP