Lifecoaching

Lifecoaching

Lifecoaching gaat over het onderzoeken van vragen en of ervaringen die je (nog) bezighouden en of belemmeren in je ontwikkeling. Het leven kent geen handleiding en dus is zelfonderzoek en zelfkennis van essentieel belang om verder te komen in je privé en/of werkleven. Toch zien we vaak waardevolle inzichten, ervaringen en/of kwaliteiten gemakkelijk over het hoofd. Life coaching faciliteert, bevraagt en ondersteunt je om dit groei en ontwikkelproces met jezelf aan te gaan.

Wat is het?

Jouw levensverhaal vormt de rode draad in deze vorm van coaching. We starten met waar je nu staat, waar je tegen aanloopt en waar je naar toe wilt. Het levensverhaal helpt gebeurtenissen vanuit verschillende perspectieven te bekijken en zo nodig af te sluiten. C. Soms wil je simpelweg de balans opmaken, in het reine komen met jezelf of een ervaring uit het verleden loslaten, een volgende stap in je werk- of privéleven zetten en een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen.

Contact

Executive Life coach voor directie, managers en ondernemers

Niet alleen directeuren en ondernemers, ook managers of mensen met leidinggevende taken hebben regelmatig een onafhankelijk klankbord nodig, een sparringpartner en vertrouwenspersoon. Er wordt immers van jou als leidinggevende verwacht dat je meer rendement uit jezelf en uit de organisatie haalt. Wij spreken uiteraard in vertrouwen jouw vermogen aan om dát voor elkaar te krijgen!

Voor wie is het?

Lifecoaching is voor mensen die moeilijke vragen durven aan te gaan en dichter bij zichzelf willen komen. Op die manier kun je keuzes maken die bij jou en je ontwikkeling passen en richting geven aan jouw (werk)leven. Je kunt bijvoorbeeld werken aan de volgende leer- en ontwikkeldoelen:

• Ik wil meer op mezelf vertrouwen en dat uitstralen
• Ik wil meer positieve energie en daadkracht ontwikkelen
• Ik wil meer ontspanning en balans tussen werk en privé
• Ik wil meer kwaliteit van leven door mijn aandacht en bewustzijn te vergroten en keuzes maken die daarbij passen
• Ik wil mij minder zorgen maken en beter slapen
• Ik wil mij gerespecteerd en gewaardeerd voelen
• Ik wil schoonschip maken en richten op de toekomst
• Ik wil meer focus op wat ik belangrijk vind
• Ik wil beter mijn grenzen aangeven
• IK wil doen wat mij gelukkig maakt en mij door niets laten tegenhouden

Wat mag je verwachten?

Een hiervoor opgeleide life coach van SWS beschikt over levensgebeurtenissen en ervaringen en kan zich goed in jou verplaatsen. Je mag verwachten dat de life coach aandachtig luistert, doorvraagt om inzicht te krijgen in hoe het voor jou werkt en je stapsgewijs begeleidt door het proces van zelfonderzoek en ontwikkeling. Je wordt ondersteunt bij vragen op het gebied van communicatie, het stellen van grenzen, het verbeteren van balans in werk en privé, het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Er wordt uiteraard ook gewerkt aan het verwijderen van belemmeringen en hardnekkige overtuigingen zodat je weer grip krijgt op je (werk)leven.

Selmani Work Solutions

info@selmaniworksolutions.com
KvK-Nummer: 55120261

Adresgegevens

Bezoekadres 1
Slotermeerlaan 69 B2
1064 HA Amsterdam

Bezoekadres 2
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Volg ons op social media

Selmani Work Solutions © 2020. All rights reserved.

TOP