Loopbaan APK

Loopbaan APK

Een loopbaan heeft regelmatig onderhoud nodig. Toch is stilstaan bij de eigen (loopbaan)ontwikkeling best spannend voor mensen. “Pas ik nog in mijn huidige baan? Wil ik dit werk over een paar jaar nog doen? Wat kan ik zelf ondernemen om een verandering in gang te zetten?" Onze loopbaan APK levert een eerst diagnose op van jouw positie op de arbeidsmarkt.

Wat is het?

Een Loopbaan APK is als het ware ‘een foto’ van de (loopbaan) ontwikkeling tot nu toe en de kansen die iemand daarmee heeft op de huidige arbeidsmarkt. De APK wordt veelal ingezet aan het begin van een loopbaanonderzoek. Het doel is om weer de regie terug te pakken over je loopbaanontwikkeling.

Contact

Voor wie is het?

De Loopbaan APK is ontwikkeld voor organisaties en werknemers die zelf de regie nemen over hun (loopbaan)ontwikkeling en aantrekkelijk willen blijven voor de arbeidsmarkt. Voor organisaties die het beste uit hun werknemers willen halen en duurzame inzetbaarheid faciliteren.

Wat mag je verwachten?

De loopbaan APK is een praktisch instrument die direct inzage geeft in je arbeidsmarktpositie. Na het invullen van de APK doet de loopbaancoach op verzoek onderzoek naar je arbeidsmarktpositie. Aansluitend volgt een persoonlijk gesprek van 1.5 uur om de resultaten te bespreken en toe te lichten. Daarbij wordt ook stilgestaan bij je vaardigheden, kwaliteiten, persoonlijkheid en ambitie. Tot slot bespreken we de mogelijke verdere koers van je (loopbaan)ontwikkeling en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Loopbaan APK

Wil jij weten hoe je ervoor staat en heb je behoefte aan een persoonlijk aanbod? Doe dan nu de APK check en kom erachter wat de volgende stap in jouw carrière is!

Selmani Work Solutions

info@selmaniworksolutions.com
KvK-Nummer: 55120261

Adresgegevens

Bezoekadres 1
Slotermeerlaan 69 B2
1064 HA Amsterdam

Bezoekadres 2
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Volg ons op social media

Selmani Work Solutions © 2020. All rights reserved.

TOP