Van werk naar werk begeleiding

Van werk naar werk begeleiding

Bij een organisatieaanpassing wordt er van jou als werknemer verwacht dat je meewerkt aan het vinden van een andere functie wanneer je huidige baan komt te vervallen. Dit kan zowel een interne als een externe functie zijn. Naast het onderzoeken van passende werkmogelijkheden vraagt dit ook om het zorgvuldig afsluiten van jouw werkverleden.

Afscheid nemen van een leuke baan of werkgever blijft echter een moeilijk proces. SWS biedt op maat gerichte ondersteuning aan om een andere richting in te slaan en je loopbaan verder vorm en inhoud te geven.

Wat is het?

Van werk naar werk begeleiding biedt ondersteuning bij een organisatieaanpassing, inkrimping of een verhuizing van een bedrijf naar een ander regio. Dit beleid biedt regelingen en voorzieningen aan voor begeleiding van werknemers naar ander werk bij een grote organisatieverandering.

Contact

Voor wie is het?

Dit traject is voor werknemers die door een organisatieverandering of inkrimping, noodgedwongen dan wel vrijwillig, ander werk zoeken, maar nog niet precies weten wat en waarom en/of voor mensen die totaal iets anders willen doen, maar deze stap nog niet durven te zetten.

Wat mag je verwachten?

Dit traject bestaat naast loopbaanoriëntatie uit zelfonderzoek, assessment, coaching en advies en een plan van aanpak om tot jobmarketing over te gaan. Het doel van het traject is het verkrijgen van een nieuwe baan. Een traject kan vrijwillig of verplicht worden ingezet voor de duur van 3, 6 of 9 maanden.

Selmani Work Solutions

info@selmaniworksolutions.com
KvK-Nummer: 55120261

Adresgegevens

Bezoekadres 1
Slotermeerlaan 69 B2
1064 HA Amsterdam

Bezoekadres 2
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Volg ons op social media

Selmani Work Solutions © 2020. All rights reserved.

TOP