Werving, selectie en detachering

Werving, selectie en detachering

Werving en selectie betekent dat wij voor u als opdrachtgever op zoek gaan naar werknemers die naadloos aansluiten op een samengesteld profiel. Wij onderzoeken hoe wij het verschil voor uw organisatie kunnen maken en stellen alleen de kandidaten voor waarin wij het volste vertrouwen hebben. Zo brengen wij uw organisatie verder.

Wat is het?

Werving en selectie gaat over het goed begrijpen van uw vraag en het gericht op zoek gaan naar werknemers die daar het beste bij passen. Wij werken in het brede segment van werkzoekenden en of werknemers die van baan willen veranderen, van MBO tot HBO en academisch niveau. Wij nemen op verzoek het gehele selectieproces over en stellen sec de kandidaten voor die interessant zijn voor uw organisatie.

Contact

Voor wie is het?

Als werkgever kunt u bij het aantrekken van werknemers gebruik maken van het instrument Werving en Selectie. Het bespaart tijd en geld en vergroot de kans om de juiste werknemers binnen te halen. Door het brede netwerk van regionale samenwerkingspartners en 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling zijn wij in staat om u passende kandidaten aan te bieden.

Wat mag je verwachten?

Bij de start bespreken wij het gewenste profiel en onderwerpen dit aan een zogenaamd realiteitstoets. We brainstormen over de opzet van een searchcampagne (juiste mediakanalen, ons netwerk en actieve search) en stemmen een haalbaar tijdsbestek af. Wij maken aan de hand van de reacties een relevante selectie en nodigen de voorgeselecteerde kandidaten uit op gesprek. Wij beschikken over de nieuwste interviewtechnieken waarbij de persoonlijkheid, mentaliteit, kwaliteiten en valkuilen scherp in kaart worden gebracht. Ook zoomen wij dieper in op achtergrond, ervaring, resultaten en ambities van de kandidaten.

SWS werft en selecteert professionals binnen acht vakgebieden:

  • Publieke sector
  • Zakelijke diensten
  • HRM
  • Finance & Legal
  • Marketing & Communications
  • Zorg & Welzijn
  • Industrie en techniek
  • IT

Uit de gesprekken maken wij een topselectie van twee tot vier kandidaten die wij aan u presenteren. Vervolgens gaat u in gesprek met de kandidaten. SWS verzorgt de regie, adviseert, stemt af en bewaakt de voortgang en procedure. Na de Werving en Selectie is een goede start van essentieel belang. Wij blijven geïnteresseerd en betrokken en kennen bovendien een coulante garantieregeling voor als de bemiddeling onverhoopt toch anders verloopt.

Selmani Work Solutions

info@selmaniworksolutions.com
KvK-Nummer: 55120261

Adresgegevens

Bezoekadres 1
Slotermeerlaan 69 B2
1064 HA Amsterdam

Bezoekadres 2
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Volg ons op social media

Selmani Work Solutions © 2020. All rights reserved.

TOP